Privacy policy

Privacybeleid

ADC Montagewerken nv ADC Montagewerken nv, gevestigd aan ADC Montagewerken nv
Paviljoendreef 9
2970 ‘s-Gravenwezel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.adc-montagewerken.com/ ADC Montagewerken nv
Paviljoendreef 9
2970 ‘s-Gravenwezel +32 3 653 53 57

Filip Beeldens is de Functionaris Gegevensbescherming van ADC Montagewerken nv Hij is te bereiken via filip@adc-montagewerken.eu Persoonsgegevens die wij verwerken
ADC Montagewerken nv verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via INFO@ADC-MONTAGEWERKEN.EU, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
ADC Montagewerken nv verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– ADC Montagewerken nv verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Delen van persoonsgegevens met derden
ADC Montagewerken nv verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
ADC Montagewerken nv gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ADC Montagewerken nv en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar INFO@ADC-MONTAGEWERKEN.EU. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. ADC Montagewerken nv wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
ADC Montagewerken nv neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via INFO@ADC-MONTAGEWERKEN.EU

Cookie Policy

This website uses cookies.

What is a cookie?

A cookie is a small file consisting of letters and numbers, which is sent to your computer when you consult a website. This cookie contains a unique code, which enables a website to recognise the user based on the device being used. During a subsequent visit to the website, it will remember information about your preferences (for example, choice of language, favourite companies, recent searches, etc.), based on the cookies. Cookies ensure the interaction between the visitor and the website generally runs more smoothly and quicker. The use of cookies can also make the content or the publicity on a website more relevant to the user, as it can be adapted in line with his or her personal preferences.

Which cookies are used and what is their purpose?

Essential cookies
The cookies are essential in order to make use of the website and its components (for example, login, choice of language).

Performance cookies
We use performance cookies to gather information about the use of the website, with the aim of improving and optimising the website contents and making it more efficient.

Third party cookies
The cookies allow us to improve the contents and functioning of the website, for example through the use of Google Analytics, OpenStreetMap, ...

Cookies storage period
Cookies are stored in the browser for a maximum period of 24 months.

Managing cookies
If you want to prevent certain cookies being installed on your computer, you can indicate this via your browser’s Privacy settings. Removing cookies can also be done via your browser’s Privacy settings.