top of page

INDUSTRIËLE LAS- EN MONTAGEWERKEN EN ONDERHOUDSWERKEN OP MAAT

REGIEOPDRACHTEN OP KORTE EN LANGE TERMIJN

ADC Montagewerken is uw partner voor regieopdrachten op korte en lange termijn. Een flexibele dienstverlening is ons handelsmerk. Wij denken met u mee en zoeken een oplossing voordat eventuele problemen zich stellen. U doet hierbij een beroep op de knowhow en expertise van onze ervaren en goed opgeleide medewerkers. We beschikken over een filiaal in België, Portugal, Spanje en Bulgarije.

SPECIALITEITEN IN VERSCHILLENDE INDUSTRIEËN

Bekende specialiteiten van ADC Montagewerken uit Schilde zijn:

Inbedrijfstellingen

Montage-, productie- en onderhoudsopdrachten

Afbraak-, aanpassings- en renovatiewerken

AL DEZE WERKEN VOEREN WE IN REGIE VOOR U UIT. WE VOORZIEN U STEEDS VAN HELDERE INFORMATIE OVER DE VOORUITGANG VAN DE WERKEN, ZODAT U NOOIT VOOR VERRASSINGEN KOMT TE STAAN.

PIPING & MECHANICAL

ADC Montagewerken neemt de aanleg en het onderhoud van leidingsystemen voor zijn rekening. Klik hieronder voor een uitgebreide serviceomschrijving.

METAALCONSTRUCTIES

Duurzame metaalconstructies voor de industrie, daarvoor bent u bij ADC Montagewerken aan het juiste adres. Hoe we hier met de juiste inzet van mankracht te werk gaan, leest u hieronder.

INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN

We staan er niet altijd bij stil, maar zonder stroom staat álles stil. ADC Montagewerken geeft uw bedrijf (letterlijk) nieuwe energie en neemt industriële elektriciteitswerken voor zijn rekening.

LASWERKEN

Voor alle types laswerken klopt u aan bij ADC Montagewerken uit Schilde, uw professionele partner voor complexe en ingenieuze laswerken. Klik hieronder en ontdek er alles over.

OPSTART EN WERKING MECHANISCHE INSTALLATIES

Een overzicht van werken waarvoor we onze medewerkers continu opleiden:

Fabriceren en plaatsen van pijpleidingen in carbonstaal en rvs

Leveren, fabriceren en monteren van industriële buis-, nuts- en procesleidingen

Lassen en monteren van HVAC-installaties en skidbouw voor procesinstallaties

Plaatsing van gasleidingen en aanleg van ringleidingen

Plaatsing van stoom- en pijpleiding in tankparken en aansluiten van stoomapparatuur

Plaatsen van pompen, instrumenten en appendages en montage van passtukken

PROJECTOPVOLGING VAN A TOT Z

Naast het operationele werk met onze vakmensen ronden we uw industriële project succesvol af. Na de commerciële bespreking en de projectbestelling starten we met de uitvoering. Onze projectmanagers staan dan in voor de opvolging van de werken. Planning is een vak apart. In functie van de besproken opleverdatum wijzen we een montageploeg aan. We berekenen de omvang van de constructie en bepalen factoren als de uitzetting van leidingen. Wij nemen ook de veiligheid en certificaten voor onze rekening. Bij projecten in de voedingsindustrie speelt voedselveiligheid een primordiale rol. Daarom staan we ook hier in voor alle papieren en certificaten.

WIJ SELECTEREN OOK TOEVOEGMATERIALEN VOOR LASPROJECTEN. WE STELLEN OP DE WERF EEN BRIGADIER OF WERFLEIDER AAN EN SELECTEREN VAKMENSEN VOOR DE KLUS. ONS PROJECTMANAGEMENTTEAM VOLGT CONTINU DE KWALITEIT OP.

KWALITEIT IS VOOR ADC MONTAGEWERKEN MEER DAN DE KWALITEIT VAN HET EINDRESULTAAT.

Neem contact met ons op en ontdek het verschil.

bottom of page