top of page

ELEKTRICITEITSWERKEN OP MAAT VAN GROTE INDUSTRIËLE BEDRIJVEN

TOTAALPROJECTEN OP HET VLAK VAN ELEKTRICITEITSVOORZIENING

Industriële elektriciteitswerken zijn een kolfje naar de hand van ADC Montagewerken uit Schilde. We voeren totaalprojecten van a tot z uit in de industrie. Zo zorgt u voor de nodige stroom om uw fabriek en installaties draaiende te houden.

DIVERSE SPECIALITEITEN MET ERVAREN ELEKTROTECHNICI

We voeren elektriciteitswerken onder andere uit in de petrochemische, farmaceutische en scheikundige sector. Dat zijn zowel grote als kleine projecten. Voor elk industrieel automatisatieproject vertrekken we van een vaste projectaanpak. Deze aanpak sturen we bij op basis van de schaal van het project, uw wensen en uw budget. ADC Montagewerken staat garant voor:

Industriële elektriciteitswerken in al zijn facetten.

Elektriciteits- en instrumentele technieken

Meet- en regeltechnieken

Instrumenten configureren en in productie nemen

Instrumentleidingen aankoppelen en loskoppelen indien nodig

Opzoeken en herstellen van storingen in elektrische, pneumatische en hydraulische regelkringen

Procesinstallaties

Kalibratie van diverse instrumenten

HIERBIJ HEBBEN WE STEEDS EEN GOED ZICHT OP DE KOSTEN. WE ZOEKEN NAAR EVENTUELE VERSPILLINGEN IN DE BEDRIJFSPROCESSEN EN DOEN PRECIEZE AFSTELLINGEN OM EEN JUIST GEBRUIK VAN MIDDELEN TE GARANDEREN. KALIBRATIES VAN APPARATUUR LEIDEN HIERBIJ NAAR EEN OPTIMALISATIE EN EEN HOGERE KWALITEIT.

ELEKTRICITEITSWERKEN OP MAAT VAN UW BEDRIJF?

Daarvoor doet u een beroep op ADC Montagewerken. Wij zetten voor elk project de beste en meest competente medewerkers in. Bel ons vandaag voor een vrijblijvende kennismaking.

bottom of page