top of page

PIJPFITTINGEN, POMPCOMBINATIES EN ALLE LEIDINGWERK VOLLEDIG OP MAAT VAN UW BEDRIJF

INSTALLATIE EN ONDERHOUD VAN LEIDINGSYSTEMEN

ADC Montagewerken uit Schilde ontwerpt, fabriceert en installeert industrieel leidingwerk en mechanische installaties die voldoen aan alle normen en certificaten. Wenst u een nieuwbouw of een renovatie of onderhoud van een bestaande constructie? Wij garanderen steeds een optimaal resultaat.

ADC Montagewerken bouwt voor u de volledige mechanische uitrusting voor uw bedrijf. Dat zijn bijvoorbeeld vaten, apparaten, pompcombinaties en leidingwerk dat daarbij komt kijken. Alles wordt bovendien perfect gelast en geschilderd volgens uw wensen.

PREVENTIEF, PERIODIEK EN CURATIEF ONDERHOUD DOOR GEKWALIFICEERDE MEDEWERKERS

Naast de installatie is het onderhoud van bestaande constructies onze specialiteit. Bij ADC Montagewerken zien we erop toe dat de leidingsystemen niet alleen perfect geplaatst zijn, maar eveneens dat ze het benodigde onderhoud krijgen. U kunt bij ADC Montagewerken terecht voor preventief, periodiek en curatief onderhoud van de mechanische constructies van uw bedrijf. Wij zetten enkel gekwalificeerde medewerkers in, zodat u zeker kan zijn van perfect onderhouden leidingen en pompcombinaties.

EEN DIENSTVERLENEND BEDRIJF IN HART EN NIEREN DAT SINDS JAAR EN DAG KWALITATIEF TECHNISCH ONDERHOUD BIEDT AAN BEDRIJVEN OVER HEEL VLAANDEREN, DAT ZIJN WIJ. WENST U UW BEDRIJF UIT TE BREIDEN MET NIEUWE PIJPLEIDINGEN?

Vertrouw dan op ons team van vakmensen met een stevige kennis en ervaring in piping en pipe engineering. We zijn een professionele dienstverlener die u als klant centraal stelt.

UW PIPINGPROJECT EN LEIDINGSYSTEEM IN HANDEN VAN DESKUNDIGEN

ADC Montagewerken monteert alle soorten buisleidingen, in rvs, carbonstaal of in andere materialen. Alle leidingsystemen worden uitgewerkt in overleg met u als klant. Wij staan garant voor de meest efficiënte en voordelige werkwijze voor elk project.

Met de specialisten van ADC Montagewerken zijn uw pipingprojecten en leidingsystemen in goede handen. Rvs of carbon? Met elk materiaal kunnen onze gecertificeerde medewerkers overweg. Voor elk project stellen we een team van deskundigen samen om uw wensen te verwezenlijken.

BEL ONS VANDAAG VOOR EEN AFSPRAAK.

bottom of page