top of page

IJZERSTERKE METAALCONSTRUCTIES, EEN SPECIALITEIT VAN ADC MONTAGEWERKEN

EEN DYNAMISCHE AANPAK MET PROFESSIONELE MEDEWERKERS

Sterke staaltjes bouwkunst en engineering, daar staat ADC Montagewerken uit Schilde voor. Jaarlijks verwerken onze mensen tonnen metaal om al uw projecten te realiseren. Wij hebben een grote kennis van staal- en metaalbouw in huis. Reken daarbij op een strakke timing en een transparante werfopvolging, en u bent zeker van een geslaagd eindresultaat.

METAALCONSTRUCTIES ZIJN EEN SPECIALITEIT VAN ADC MONTAGEWERKEN

Zoals kinderen met meccano bouwwerken maken, zo realiseren we voor u op een veilige en duurzame manier alle metaalconstructies. Als bedrijf staan we garant voor een uitvoering volledig volgens de wensen die u als klant stelt. Onze ervaren monteurs weten perfect hoe ze een montage en een volledige samenstelling van metalen onderdelen maken. Hun kennis en knowhow zijn letterlijk de pilaren waarop wij bouwen. Combinaties van metaalconstructies en engineeringprojecten zijn eveneens mogelijk. Zo maken we bijvoorbeeld vaak trappen of bruggen in combinatie met drukvaten en pijpbruggen.

SNEL EN DOELTREFFEND ONDERHOUD ZODAT UW BEDRIJF 24/7 BLIJFT FUNCTIONEREN

Naast de constructie van nieuwe installaties kunt u eveneens bij ons terecht voor algemene onderhouds- en herstellingswerken van metaalconstructies. De knowhow en de expertise hiervoor hebben we in ruim 30 jaar opgebouwd, waardoor u bij elk project verzekerd bent van kwaliteit. Verder staan we eveneens tot uw dienst voor mechanische werken, transporttooling, restauraties en klassieke lasconstructies. Geen enkel project is ons te moeilijk. Samen met u als klant bekijken we de mogelijkheden en stellen we ingenieuze en tegelijk prijsbewuste oplossingen voor.

Heeft u een probleem met een pijpleiding of een metaalconstructie, dan laten we u niet in de kou staan. Indien nodig voeren we snelle interventies uit, zodat de downtime in uw bedrijf beperkt wordt. U komt niet voor onaangename verrassingen te staan als u een beroep doet op ADC Montagewerken. Eens we een project gerealiseerd hebben, blijven we alles nauwgezet opvolgen.

WENST U EEN METAALCONSTRUCTIE TE BOUWEN OF EEN CONSTRUCTIE AAN EEN GRONDIG ONDERHOUD TE ONDERWERPEN?

Wenst u professionele begeleiding bij het stilleggen van installaties en een efficiënte planning van onderhoudswerken aan pijpleidingen? Bel ons dan vandaag nog voor een afspraak!

bottom of page